Rijles in Hoogeveen, Meppel en Zwolle
email rijschool   info@rijschoolnoordwest.nl   -   bel autorijschool NoordWest   06 4024 8699
01

Rijexamen regio Hoogeveen, Meppel & Zwolle

Theorie-examen
Voor het theorie-examen is het belangrijk dat je goed oefent. Hieronder staat een goede website waar je goed kan oefenen voor je theorie-examen. Rijschool Noordwest wil dat je de rijlessen goed begrijpt en de rijopleiding succesvol afrondt.

Theorieleren.nl

Een goede site waar je tegen een kleine betaling goed kan oefenen voor je theorie-examen. Hierbij koop je je theorieboek. Daarnaast kan je online vele theorie-oefeningen maken, filmpjes bekijken over het rijden en je kan zelfs oefenen met de tijd die je krijgt op het echte examen.

Theorieleren.nl

Theorie-examen oefenen

Een andere betrouwbare site waar je wederom tegen een kleine betaling kunt oefenen voor je theorie-examen is ‘Theorie-examen oefenen.nl’. Naast dat je er theorie-examens kunt oefenen, staat er ook veel algemene informatie over het theorie-examen. Mocht je dus vragen hebben over het theorie-examen, kun je op deze site al een heleboel informatie vinden.

Theorie-examen oefenen

Praktijkexamen

Als het eenmaal zover is dat je je praktijkexamen mag gaan doen, en je hebt je Theorie-examen behaald, wordt het praktijkexamen aangevraagd. Hiervoor moet het zo zijn dat je Rijschool Noordwest gemachtigd hebt tot het inplannen van jou praktijkexamen.
Dit is te doen via onderstaand bestand. Veel succes:
Rijschool Noordwest machtigen voor het praktijkexamen

Wanneer je dit gedaan hebt ziet Rijschool Noordwest jou staan in de lijst met personen die Rijschool Noordwest gemachtigd hebben. Ze kunnen nu op jouw naam klikken om hierna een passende datum en tijd te kiezen voor het praktijkexamen. Hier krijg je dan bevestiging van.

Onze examenlocaties zijn in; Hoogeveen, Meppel en Zwolle