Rijles in Hoogeveen, Meppel en Zwolle
email rijschool   info@rijschoolnoordwest.nl   -   bel autorijschool NoordWest   06 4024 8699
01

Rijschool Noordwest in de buurt van Zwolle

Al jaren zie je overal om je heen auto’s rijden. Het lijkt soms of iedereen het kan, en vanuit de passagier ziet het er zo eenvoudig uit. En dan is de tijd gekomen dat jij aan de beurt bent, en je wordt vrijwel meteen in het diepe gegooid. Rustig droog-oefenen is er niet bij, je moet meteen zelf achter het stuur kruipen en de weg op. Dat is spannend en leuk, maar ook best eng. En zelfs al neem je al langere tijd actief deel aan het verkeer als voetganger of fietser, of misschien wel als brommerrijder, in een auto is alles anders.

Het is druk op de weg en het verkeer met al zijn verschillende verkeersstromen kan best intimiderend zijn, zeker voor de beginnende rijder. Daarbij is het besturen en bedienen van een auto nog nieuw voor je. De auto is niet alleen een stuk breder dan de vervoersmiddelen die je gewend bent te besturen, maar hij gaat ook een stuk sneller en je moet nog leren hoe hij werkt. Een hoop nieuwigheden tegelijk. Paniek is nergens zo gevaarlijk als in het verkeer, dus het is belangrijk dat je rustig blijft en zelfvertrouwen kunt opbouwen. Bij onze rijschool in Zwolle begrijpen we dat.

Geduldige instructeurs

De instructeurs bij onze rijschool in Zwolle zijn niet alleen goed in autorijden, ze zijn ook goed in lesgeven en begrijpen dat er soms wat spanning bij leerlingen kan zitten. Ze snappen dat alles nieuw is en dat het veel is om in een keer te onthouden. Ze zijn dan ook geduldig en zullen je helpen alle rijvaardigheden vlot onder de knie te krijgen. Een foutje maken is niet erg, en ook al jouw vragen zullen de instructeurs rustig beantwoorden, zodat de lessen ontspannen verlopen. En zo leer je bij een rijschool in Zwolle op een plezierige wijze bekwamen in het autorijden.

Rijles op maat

Niet iedereen is hetzelfde, of leert in hetzelfde tempo of op dezelfde manier. Ook daar houden wij bij onze rijschool in Zwolle rekening mee. Heb jij net een beetje meer aandacht nodig door faalangst? Geen probleem, dan krijg je les van instructeur Sjak Snijder. Sjak heeft de cursus Faalangst bij de Verkeersacademie met goed gevolg afgelegd en weet als geen ander hoe hij je moet helpen om vertrouwen te krijgen in je eigen kunnen. En heb je straks je rijbewijs, dan voel je je zelfverzekerd en veilig.

Of heb jij ADHD? Ook dat is bij ons geen probleem. Bij onze rijschool in Zwolle hebben we namelijk een ruime ervaring met het coachen en begeleiden van leerlingen met ADHD, zodat ook zij leren zelfstandig te rijden. De manier van lesgeven wordt bij dé rijschool in Zwolle gewoon aan jouw mogelijkheden aangepast. De rijlessen zijn dan extra gestructureerd met een leskaart en de instructies worden steeds volgens hetzelfde stramien gegeven. Zo wordt het nemen van rijles ook voor jou plezierig en kan jij rustig toewerken naar het halen van je rijbewijs.

Ben jij al diverse keren gezakt voor het rijexamen en ben je daardoor misschien wat extra zenuwachtig voor het rijexamen? Via dé rijschool in Zwolle kun je er in dat geval voor kiezen om het BNOR-examen af te leggen (ook wel het staatsexamen genoemd). De rijvaardigheidseisen aan deze vorm van examineren zijn hetzelfde als aan het reguliere CBR-examen, maar er zal wat meer tijd voor dit examen worden uitgetrokken, het examen speelt zich af op andere locaties en de examinator kan voor het examen rustig in gesprek gaan met de kandidaat. Kortom, de examinator zal wat meer zijn best doen jou op je gemak te stellen, en dat kan enorm schelen.

Lespakketten bij rijschool Zwolle

Bij de beste rijschool in Zwolle kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Je kunt kiezen voor een bepaald aantal rijlessen (tussen de 20 en de 35) gecombineerd met het standaard rijexamen, maar je kunt ook kiezen voor een pakket met extra’s of met een toevoeging. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra tussentijdse toets. Tegen een kleine meerprijs kun je je pakket ook aanpassen door ervoor te kiezen het Faalangstexamen of het BNOR-examen te doen. De verschillende pakketten, de prijzen van de losse eenheden en de algemene voorwaarden hebben we online nog even voor je op een rij gezet, wel zo overzichtelijk.

Spoedopleiding autorijden

Vind je dit allemaal te veel maanden in beslag nemen en heb jij je theorie-examen al op zak? Dan kan voor jou de spoedopleiding bij een rijschool in Zwolle de oplossing zijn. Voor meer informatie hierover en voor het plannen van een afspraak kun je het beste even contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Rijschool NoordWest

Spreekt de manier van rijles geven van onze rijschool in Zwolle jou aan, maar woon je niet in de omgeving van Zwolle? Niet getreurd, want Rijschool NoordWest geeft ook rijlessen in de omgeving van Meppel en Hoogeveen. Kijk dus snel op onze website voor de mogelijkheden bij jou in de buurt. En voor je het weet, ben jij spreekwoordelijke ‘dame of heer in het verkeer’.